Oct 4, 2011

Ambik Mood.


Assalamualaikum.

I'm back with student life ! =) Err.. almost 3 month sebenarnya. Haha. Hari berganti hari, bulan berganti bulan. Beserta dengan lambakan kerja yang tak cuit-cuit pun lagi. Itu lah yang jadi pada aku sekarang. Blog lama sangat tak update =) Malas sebenarnya.

Okay, di saat ni aku tengah dalam sesi ambik mood untuk siapkan assignment yang tak lama lagi dah nak kena submit. STRESS ! kenapa stress ? Sebab aku yang jadikan stress. Padan muka ! sapa suruh tak siapkan awal-awal. Ye dak ? =) Nasib lah...

Dan kelihatan.. roomates-roomates aku yang semuanya memang dalam sesi ambik mood =)
Harap-harap sesi ambik mood ni takkan berlanjutan. Well..well.. Nak buat assignment cepat-cepat supaya weekend ni ada peluang merayap. Hihi.

Okay. selamat ber'assignment dengan jayanya.. =)


note: khas buat asila,ana,aliya :p

2 comments:

Sastraboy Suhadi said...

Susah juga jadi student ni. Keh keh.

WANIFIERDANI said...

susah ke tidak, depends.. hihi