Jun 28, 2011

Suffer !

Assalamualaikum.

 
Okay aku tak tahu kenapa semua ni terjadi. Aku tak tahu ape nak buat. Aku sedih. Rasa macam hilang punca. Kenapa semua ni perlu berlaku. Aku down yang amat sangat ! Semua nya hanya tunggu masa ibarat telur di hujung tanduk. Aku jadi takde mood nak berbusiness, takde mood nak futher study. Takde mood nak buat apa-apa. Ya Allah dugaan seberat ni yang kau bagi. Terfikir juga, kenapa mesti aku dan mereka yang terima semua ni ??? Kata orang, Allah turunkan dugaan yang berat pada mereka yang mampu memikulnya. Dan aku redha andai semua ni takdir, semoga pengakhiran nya nanti membawa seribu nikmat buat semua yang aku sayang. Tanpa dugaan ni jugak, mungkin aku akan terus lalai dengan dunia ni. Aku harap dan aku mohon, ade kemenangan berpihak untul jiwa-jiwa yang sabar dan tabah :'(


 
 
note: Aku harap aku kuat. Semoga aku boleh kuatkan mereka yg aku syg.

9 comments:

cik aisha said...

kita kuat....insyaallah nanti akan terbuka jalan kelua utk masalah2..percaya apa yg berlaku ada hikmahnye..

WANIFIERDANI said...

insyaAllah. terima kasih ye awk :)

Anonymous said...

gambatte!!

Liza Razak said...

Insya Allah..kalau kita dalam kesusahan selalunya penghujung mesti ada perkara baik yang akan berlaku.Apa pon jgn putus asa ok?syg kalau abaikan study dan bisnes awak.i support u !!

mimimajid said...

kenape wanie ? chill..take care ok.. :D

AkuMuzikFilem said...

hadapi dengan senyuman=)

WANIFIERDANI said...

Liza Razak:

terima kasih sis :)

WANIFIERDANI said...

Meemie:

not okay enough. tp semuanye perlu diteruskan. thanks syg.

WANIFIERDANI said...

AkuMuzikFilem:

ye, terima kasih awak..