May 9, 2011

Terfikir dan Berfikir.

Assalamualaikum.

Kadang-kadang kita berada di atas. Kadang-kadang kita berada di bawah. Lumrah hidup, adat lah memang macam tu. Bila berada kat atas, kita tak perasan apa-apa yang berlaku di sekeliling kita. Walau perkara tu sebesar gajah, jangan harap lah nak alert dengan semua perkara tu. Bila kita berada di bawah, kita mudah sedar dan sentiasa alert dengan setiap apa yang berlaku. Walau perkara tu sekecil kuman sekalipun. Memang. Memang aku pun macam tu sebenarnya.

Sebenarnya, aku nak share video ni. Video ni buat aku terfikir dan berfikir. Aku perasan video ni dari pun dari FB kawan aku, Deyra Fauzy. So aku tertarik untuk publish kat sini :)

Dari Ustaz Asri..




note: manusia memang selalu perlu di ingat-ingatkan.

3 comments:

gabanMorka said...

sebenarnye alunan piano n violin tu naikkan feel video ni

WANIFIERDANI said...

gabanMorka:

yaa betol ! :)

DhiraFauzi™ said...

setuju dengan gaban =)