May 6, 2011

The 100th Followers !

Ehh ! aku dapat header percuma la buatan ghostcell. HIHI. suka !! :)
Firstly, terima kasih bangat yaa pada ghostcell sebab buatkan aku header untuk blog aku ni. Okay, ceritanya macam ni. Aku bukan lah masuk contest apa-apa. Just hari tu aku blogwalking, then terus jadi follower dia yang ke 100. Tak sangka lah pulak dia cakap ada gift untuk aku.
Mulanya macam tak percaya, yelah tak pernah-pernah nya aku dapat gift dari blogger mana-mana..
Okay lah.. mehh nak show sikit gift@header buatan ghostcell... :)


TADAAA !






Cantik kan ? Simple dan menarik :)
Again, terima kasih yaa..
Keep in touch...


note: excited nak guna header baru !

6 comments:

gabanMorka said...

header yg penuh glamour

bunga.cinta said...

best dpt header free...mau jgk..hihi :p

WANIFIERDANI said...

@gabanMorka:

HAHAHA. nganjing !

WANIFIERDANI said...

@bunga.cinta:

mau ? dtg la ke blog ghostcell tu

HIHI.

bunga.cinta said...

aah kan, mna tau lucky dpt gift lain plak..*mimpi jap*..heheh :p

Ghost Cell said...

maaf baru sempat komentar, ghostcell baru online.. alhamdulillah kalo berkenan dipasang di blog..
hehe, headernya simple kerana ghostcell juga pemula (newbie), dan sekarang header itu hak milik wani.. free kalo nak di edit sesuai keperluan.. terima kasih wani.. salam sahabat. keep in touch yaw..