Apr 28, 2011

ohh, Asyraf Muslim !






Asyraf Muslim dah bertunang ! ! ! ( dah tau lama, tapi baru nak post. HIHI )



Okay, aku suka kau sebab kau hansome ! sangat !


Muka kau jadi Ustaz Amirul tu memang sangat innocent ! Mengancam okayy ( huh, pengsannn ! )


 Bila kau berlakon, aku akan duduk depan TV dan tengok tanpa berkelip !


Ohh ! Asyraf Muslim !!! :)





EHH ! Nak tunjuk sesuatu ni... Hmm, sama tak ? sama tak ?



Dengan yang ni... :) <3







 HAHAHA !


Sekian, entry merepek tapi bermakna dari aku untuk kali ni.


note: dapat iras2 A.M pun jadi laa :)

8 comments:

gabanMorka said...

aku lagi hensem dari kedua mamat nih...huh

WANIFIERDANI said...

gabanMorka: mungkin la, tu pn dari sudut pandang dayah !

HAHAHA !

Luqman @ Sam said...

abg kepada bob mesti hensemmm....
hahahahahx...

WANIFIERDANI said...

Luqman@Sam:

means ? tak dpt tgkap la sam.

HIHI

arabella said...

oh yaa.
xtaw pon..
huwaaaaaaaa...

WANIFIERDANI said...

arabella:

tak tau ke ?

hmm, paham. awak bz kan dgn asgment and exam..

diari hati said...

congrats 2 Asyraf Muslim..wahh, pic yg ke3 tu ehem2 ker..hehe

WANIFIERDANI said...

diari hati:

HIHI.. jeng3..