Apr 29, 2011

Esok, noktah !


Ohh ! Tak-tak. Bukan-bukan... ! Ni bukan tajuk novel yee... :) HAHA. Esok ? ? Ada apa dengan esok ?
Esok aku ada interview. Ahh ! Malas nya nak pergi. Tapi pikir-pikir, tak salah mencuba. Result hanya ade dua je. Antara dapat dengan tak dapat. Kalau dapat alhamdulillah, tak dapat pun tak apa. Ada pilihan lain.


EHH ! Bukan, bukan, bukan... Ni bukan interview kerja lah. Ni interview untuk futher degree in Masscom.
Yeke nak pergi ni ? Jauh pulak tu nak pergi. Matahari tak terpacak dah kena gerak. Subuh-subuh hari lah gamaknya. Haruuuu...


Esok ! Confirm kena buat karangan. Otak ohh otak... kau jangan blurr ehh. Idea ohh idea... kau jgn kering ehh. Harap semuanya suksess untuk esok.


Ye, esok !


note: doakan baik-baik saja.

8 comments:

gabanMorka said...

gudluck!

kejar gak masscom ko?

haha

WANIFIERDANI said...

gabanMorka:

toceyh, toceyh (ehh,betol ke)

HIHI,

hanya mencuba :)

firdaus_KPMBP said...

institut mne yg ko intrview??jgn MESScom suda nnti..buat rilek,,dlm hati sntiasa igt allah x lupe jgk aku ;)

WANIFIERDANI said...

firdaus_KPMBP:

uitm la jang :)

HAHA, aku jenis tak lupe kawan :p

HonEyBuNNy said...

good luck...;-)

WANIFIERDANI said...

HonetBuNNy:

terima kasih ye :)

CikBulat said...

bape banyak punya bukan daaa.. @_@

WANIFIERDANI said...

CikBulat:

Ehh..ehh ! cik bulat !!!

cik bulat dtg komen sini..

sukaaa !! ;)

HIHI. t.kasihh...