Apr 18, 2011

1st day on my work !



okayy, hari ni aku betol-betol jadi pekerja ! wahh.wahh. tapi bukan lah berjawatan besar-besar.

But, not bad as kerani. Just nak mencari pengalaman before aku continue study dalam beberapa

bulan lagi. Hmmm, okayy ni nak bagitau, this is the first time aku makan gaji. Before ni aku memang

tentu-tentu lah tak pernah bekerja. Practical training tu pernah la. Tapi tu pun bukan bekerja sangat,

setakat duduk relex-relex, goyang kaki and duduk tengok movie dengan geng-geng praktikal aku.

HAHA. How i miss that moment so much ! :) Finally, hari ni aku kerja. Penat tu penat jugak.

Ada time busy and ada time yang bosann bangat. Nak kata tempat kerja aku ni happening,

tak pun and even langsung tak happening. Tapi ape yang boleh aku kata, okayy lah.

So, esok dan hari-hari mendatang, inilah rutin harian aku. Terasa ada tanggungjawab sikit,

so takde lah aku duk melangak je kat rumah. HAHA.



note: gaji ! gaji, cepatlah dapat. HAHA

8 comments:

gabanMorka said...

kecoh!

haha

WANIFIERDANI said...

gabanMorka: aku terasa ade org jeless laaa

Luqman @ Sam said...

afiq keje wani keje....
hahahxx

WANIFIERDANI said...

Sam : ehh. ehh. !

mimimajid said...

waaa..keja suda..best lah.. :D

DiyraFauzy™ said...

wah ! dah start keje ! zera esok baru nak interview . wish me luck ! :)

WANIFIERDANI said...

mimimajid: tak best jugak.

takde kerja, bosann.

ade kerja, lg bosann. HAHA

WANIFIERDANI said...

DiyraFauzy: okayy goodluck babe :)

moga2 dapat that job !