Nov 30, 2010

selipar lain2. trend ke ??


HYE-HYE guys ! :) Korang tau tak trend sekarang bout pakai selipar sebelah lain and sebelah lagi lain ? Means that kanan lain, kiri lain. Haha. Penah ? Penah ? Hari ni activity aku just duk kat rumah diam2 jea. Haha, baik betol NURUL HAZWANI hari ni tak merayap ehh.. :D Tu pon sebab BF aku banyak keje. So tak dapat la spend time together. Ohh its oke sayang. But then petang tadi aku teringat plak yang baju-baju stock 2 minggu tak basuh2 lagi. Plus comforter and carpet yang still elok jea dalam plastic bag. So apa lagi, hantar DOBY laa.. Nak basuh sendiri malas. Nanti nak kena sidai + lipat bagai. Lecehh laa.. haha (malas kan nurul hazwani ni) Aku pun angkut barang2 tu semua masuk kereta. Nabil pon follow sekali. Tengah2 aku drive ni, aku rasa lain sangat kat kaki aku ni. Aku pun tengok laa. LAAAAAAA ! salah sarung selipar laa kawan ! Adik aku yang kat sebelah dah gelak kaww punya. Hohoho. Alaa, cam mana ni, nak balik rumah semula, MALAS plak. Aku try usha2 dalam kereta kot2 ada kasut yang aku tinggal. Tapi seems like tade je... HMMM, oke dengan slumber nya aku dengan bangga nya... OHHH ! Bangga ke ?? Pergi DOBY, MCD, WATSON dengan memakai selipar sebelah lain sebelah lain ! LANTAK LAA ! Hahahahaha...







note: kpd mereka yg pandang aku semacam td, AKU TAK GILA OKE !

6 comments:

gabanMorka said...

10% orang mungkin pikir ni trend baru
selebihnye pikir kau orang gila

ÐìyRãFãUzY™ said...

haha. sengal tol. malas punye pasal. rela org pandang pelik dripd patah balik tukar selipar jap. hahaha.

Wani Fierdani said...

diyrafauzy: ehee tu lah penyakit malas nurul hazwani melanda..

Wani Fierdani said...

gabanmorka: ahaa.. yeke? tapi aku rasa 90% yg pk ini trend. hoho.

arabella said...

hehe..
aneh2 jerw wanie nie..
tp, ok kdg2, len dri yg len,,
dri sek same jerw kn.. =)

WANIFIERDANI said...

arabella: ya betol ! takpe laa sekali

sekala lain sikit :)