Nov 29, 2010

KPMBP in memory.. :')

mood: terkenang, terbayang...

Oke, finally i'v finish my dip. Huh! lega teramat. harap semua akan baik2 saja (result) hoho. Hari ni dah 2 hari  aku kat rumah. Baru la ada mood nak meng'update glamspagethi ni. hehe. KPMBP ohh KPMBP. Macam2 suka duka aku di sana. Since sem 1 til sem 5. Kalau dulu otak ni asik pikir "bila la nak habis study nih"... huh, sekarang, semuanya sudah berlalu. SERIOUS ! sedih oke ! Rindu berpisah dengan kawan2 yang tinggal sebumbung kat sana. Rindu saat2 jadi MPP. Rindu time busy bagai nak gila dengan assignment yang last min baru reti nak buat. Rindu nak p jalan2 naik prebet sapu. hehe. Rindu kat NURUL ASILA. Rindu lah semua ! Ohh class ??? Perlu ke rindu ? hehe. sikit-sikit je bole ? Haha. Apa pun semua nya dah tinggal kenangan kan ? :D Yes ! I'll miss that moment selalu...

Always in my mind ::: Friend Forever !
  1.  Asila- class,assignment,cafe,HP,test,shopping,kota. BFF.
  2. Wada- best roomates ever! tukang urut,top secret. Shhh.
  3. Sarah- melantak,jalan2,teman study,sharing2. muahh!
  4. Pokcik- great bos! caring,gayut,curi,shopping. Hoho.
  5. Sha- aquarium,weng2,gelak,solehah. Baik.
  6. Kak Syila- tisu,bebel,kakak. Soft.
  7. Dura- kememeh, penakot,adik. Cantek.
  8. Ana- bingit,duit,asignment,shawl. Gossip!
  9. Iela- mpp,manis,curly. Haha.
  10. Dayah- sem5, assignment. Rajin.
  11. Teah- gado,pelik,tiru,baik. Macam2.
  12. Zira- kelate,kucen,bersin. Comel.
  13. Mamat-rumit,semak,suka,cinta,bulan puasa. Teman tp Mesra.
note: thanks guy 4 being my frriends ! love u...

2 comments:

gabanMorka said...

mane name aku?ceh...

Wani Fierdani said...

gabanMorka: oke la unt no yg ke 14>>ajai,bf dayah, gila.. haha satisfied??