Dec 1, 2010

Huru Hara !

 
Adoooii !! Malasnya nak kemas bilik yang HURU-HARA ni... Sebab ?? Yea laa, mana tak nya, since aku balik dari kolej, barang-barang yang still dalam bag belum dikeluarkan lagi. MALAS ! MALAS ! MALAS! Plus aku tengah nak meng "dustbin" kan aku punya baju-baju lama dalam wardrobe yang dah tamau d pakai lagi. Hehe. Al-maklum, body dah semakin COMEL (kembang) sekarang ni. Hehe. So baju-baju yang ala-ala "baju adik" (teringat plak rollcall, haha) tu memang tak SESSUAI lagi duduk dalam wardrobe aku. Hoho. Tadi mood nak mengemas datang, tiba-tiba dia lari plak.. Aaaisshhh, APA MAU BIKIN NIHH ?? Anybody can help me plsss ?? :(
 
Tengok laa bilik ni yang dah macam...*&%$ ! 
 
urrrggghhh... !

nabil.. tgh aku bz kemas ni la, sebok die bersarang dlm bilik aku. ishh..

got the kemeja yg still muat. bole bawak p LI. Haha :)

 
 note: WARNING ! This is not the true NURUL HAZWANI. sy bukan penyepah oke ! haha.


4 comments:

ÐìyRãFãUzY™ said...

wani! kita sama! xkemas lgi barang-barang dlm beg tuh! haha!

Wani Fierdani said...

DiyraFauzy: Haha,mari lah sama2 kite malas. hoho

gabanMorka said...

ayat common: ni bilik ke tongkang pecah?

Wani Fierdani said...

gabanMorka: hello, ini bilik sudaa kemas.. wait for the new entry. haha.