Nov 8, 2010

final exam = diploma end :)


Dengan ini, maka esok hari bermula lah FINAL EXAM untuk sem terakhir ni (sem 5). hoho. suke mmg suke.  Bahagia lagi lah nye. Haha. Sebab it sign my dip will be ending. HURAYY!!. Tapi ape pon.. aku and kawan2 kena tempuh hari-hari akhir kami ni dengan sebaik dan semoleknye. yeah!! (semangat). Esok paper pagi STRATEGIC MGT. Alhamdulillah, aku dah khatam bace baru je kejap tadi. HUH, lega.... So tunggu esok pagi untuk kerja2 menggaul dan menggoreng. hehe. Tadi bilik aku penuh and riuh dengan kawan2 aku (wada, asila, dayah, iela, zera) yang sebukk duk menghafal SM. Theory lah katekan.. haha. Aku harap mereka dapat jawab paper dengan tenang dan gumbira esok !! Doakan kejayaan aku jugak yea kawan2. oke.. cukup. cukup. aku dah kena tido sekarang.. Need to wakeup early tomorrow. TATA :) 

thanks 4 sharing the info darlingss !!


note: permudahkan lah exam aku n kawan2, ya allah.

3 comments:

nadies lyfe said...

amin...sweet sgt ko wat,cik manis ;)

Wani Fierdani said...

hehe. thanks kak nad :)

DhiraFauzi™ said...

wani. yg komen tu bukan kak nad la! dayah! hahaha!