Dec 9, 2010

"x" for Student ! Haha.



Hellow guys ! Woaah.. dah lame aku tak menjengah glamspagethi ni. rindu sangat2. Tapi ape nak buat kan ?? Keadaan tak mengizinkan. huhu. Oke entry kali ni, aku nak stori pasal my new life. So, aku akan berceloteh panjang kat sini. Make sure korang dah ready kay untuk read the whole for dis entry. Haha. First, mesti korang a bit wonder laa kan dengan title entry aku ni. Ouh, "x" for student bukan laa makna aku anti dengan mana2 student. Hehe. Jangan salah paham kay. Oke, for short, im currently doing my practical trainning kat Konsortium Logistics Berhad, Puchong. simple here, im not student anymore. Hoho. (for dis time laa kan, insyaAllah goin 2 cont my degree) The important yang aku nak cakap, jadi student tu berganda-ganda lagi best dari bekerja. Huhu. Oke la. make it short sekarang aku duduk menyewa kat apartment area Puchong ni. Stay with zetty n dayah also from the same college. 1st day on my work, sangat + sangat + sangat TIRED oke !!! Bole tak if sampai bila-bila pun tamau kerja ?? haha. Jangan mimipi laa kau wani. Hoho. Seronok tu mmg la seronok kan but tired yang melampau. Then suddenly aku, dayah and zetty terpaksa move ke K3 warehouse kat Shah Alam. Siiiooottt jea. Dah laa bagai nak gila cari umah yang dekat dengan office but then kena move ke Shah Alam. Oke, find la bole terima laa tu. Lucky ade transport sendiri. From now on, my life is so simple. Pagi-pagi buta dah bangun, pergi kerja. Balik mmg totally penat sgt, dah tak mampu nak merayap ke mana2 lagi. Terus shot balik rumah, buat apa-apa yang patut... then ZZZzz... Oke la, thats all for dis entry. sudaa penat maaaa... Pic rumah baru aku + office will update later kay. sorry guys..
 
note : i wanna be a commited worker :)

5 comments:

arabella said...

hehe.
cian kowg sume.
bersbar yaaa..

gabanMorka said...

ko bukan buat keje byk pon...jgn poyo.haha

Wani Fierdani said...

arabella: haha, cian kan ?? hehe

Wani Fierdani said...

gabanMorka: ye la, aku tak se busy kau smp dapat sugar mummy ! hahahhahaa

gabanMorka said...

haha...celaka